Kalverbos 6, Tiel

Kenmerken

Postcode:
4001AJ
Ligging:
Centrum
Soort BOG:
Kantoor
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
1
Oppervlakte:
65m²
Bouwperiode:
1900
Oplevering:
per direct
Plaats object op:  
 • Bezichtiging en toegang:


  Heeft u interesse en wilt u een (vrijblijvende) bezichtiging? Neem hiervoor contact op met de locatie, via e-mail: tiel-kalverbos@hetcoachhuis.nl of telefonisch 0344 617111 (ma. 9.00 - 12.00, di en do 10.00 - 18.00 uur, m.u.v. schoolvakanties). BGG : 055-5772964 ( tijdens kantooruren ).

  Tijdens de aangegeven openingstijden is het pand altijd bemand.


  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. 's-avonds en in het weekend na overleg met de beheerder.


  Beschikbare coachruimtes:

  Deze stijlvolle locatie beschikt over vijf sfeervolle ruimtes. De ruimtes zijn geschikt voor het voeren van 1 op 1 gesprekken en als overlegruimte.

  De locatie is gehuisvest in een monumentaal pand met klassieke uitstraling, op een absolute toplocatie in het centrum van Tiel. De inrichting is eigentijds en stijlvol. Op loopafstand zijn verschillende horecagelegenheden voor een lunch, borrel, of diner.


  Bereikbaarheid:

  De locatie is uitstekend bereikbaar met het OV: het treinstation is op 8 minuten lopen. Ook de bereikbaarheid per auto is zeer goed (ca 7 minuten vanaf de snelweg). Neem afslag 33 (Tiel), volg borden “station”, en dan “Parkeerplaats Het Taluud”. Vanaf de parkeerplaats is het 5 minuten lopen: langs de rabobank, rechtsaf en meteen links grote brug over de singel nemen, na brug meteen rechtsaf, dit is het Kalverbos. Het Coachhuis vindt u aan het einde van deze straat aan uw linkerhand. Direcht voor de deur kunt u ook (betaald) parkeren (max 1,5 uur). Parkeren bij het station is gratis.


  Faciliteiten:

  U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: flip-over, koffie en thee, draadloos internet.

Direct reageren

Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op 0345 68 48 89 of stuur een mail naar info@kroezenog.nl