Het Kantoor


Welkom bij Kroezen Vastgoed Groep, ontwikkelende beleggers in vastgoed

We zijn sinds 1976 actief in aan- en verkoop, beheer, ontwikkeling en beleggen van winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woningen. Een belangrijk kenmerk is het streven naar een lange termijn rendement en een zorgvuldige risicospreiding: zowel voor de gehele portefeuille als voor de diverse segmenten daarbinnen.


Bemiddeling in (bedrijfs)huisvesting

Kroezen Vastgoed Groep is gespecialiseerd in bemiddeling in (bedrijfs)huisvesting. Door ons netwerk en kennis in Midden-Nederland zijn wij altijd op de hoogte van de marktontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij zoekende en aanbiedende partijen optimaal assisteren bij hun zoektocht naar geschikte huisvesting.


Filosofie

Op een maatschappelijk verantwoorde, creatieve en duurzame wijze onze portefeuille consolideren. Deze groeit door middel van beleggingen en het herontwikkelen van objecten op strategische locaties.

Door zeer selectief onze beleggingen te selecteren en te herontwikkelen zijn wij in staat om onze portefeuille op een verantwoorde wijze te laten groeien. Rendement is belangrijk, de intrinsieke waarde belangrijker. Kroezen Vastgoed Groep heeft alleen een toegevoegde waarde wanneer het bijdraagt aan de leefbaarheid, schoonheid van haar omgeving en het aantoonbaar voorziet in een behoefte.


Maatwerk huren

Niet voor alle partijen zijn er geschikte huisvestingslocaties in de markt beschikbaar. Speciaal voor deze partijen kunnen wij op maat huisvesting ontwikkelen. Op basis van een programma van eisen en een huurovereenkomst realiseren wij in overleg met de huurders de gewenste huisvesting.

Klik hier voor een aantal referentieprojecten

Participeren

Door onze beleggingsfilosofie zijn wij in staat om op niet-reguliere basis directe beleggingsparticipaties aan te bieden. Deze participaties worden enkel aangeboden aan onze relaties en zijn derhalve niet publiek beschikbaar. Wel kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.